Przed nami II edycja konkursu jagodowych alkoholi. Oto formularz dla każdego zgłaszanego produktu, maksymalne ilości i terminy przyjmowania zgłoszeń. Do prostej akredytacji zapraszamy także dystrybutorów, restauratorów, hotelarzy i dziennikarzy. Gwarantujemy możliwość poznania elity jagodowych twórców i ich produktów.
Jak wziąć udział w Berry Fest jako producent?
Berry Fest wpiera produkcję na bazie owoców jagodowych, określanych jako polskie superowoce. Zachęcamy do udziału twórców alkoholi z: jagody kamczackiej, czarnej i czerwonej porzeczki, derenia, minikiwi, agrestu, aronii, borówki wysokiej, jeżyn, malin, rokitnika, truskawki, żurawiny i pigwowca. Lista nie jest zamknięta.
Konkurs otwarty jest na produktu ze wszystkich kategorii alkoholi: win, nalewek, destylatów, ratafii, okowit i piw rzemieślniczych. Ta lista także nie jest zamknięta.
Chętnych by wziąć udział w konkursie, jako producent profesjonalny lub w kategorii „produkcja domowa”, prosimy o wysłanie zgłoszenia na adres 👉 BerryFest@inspiresb.com (formularz poniżej).
Formularz zgłoszeniowy
Zgłoszenie składa się z dwóch części. Pierwsza dotyczy każdego ze zgłaszanych produktów, druga danych zgłaszającego.
Informacja dla każdego zgłaszanego produktu
- Nazwa zgłaszanego alkoholu – wino / nalewka / inne
- Wiodący w nim owoc jagodowy
- Właściwości smakowe - wytrawne / słodkie / półsłodkie
- Czy jest on dostępny w oficjalnej sprzedaży? – zgłasza firma czy osoba prywatna
Informacje na temat zgłaszającego – firmy lub osoby prywatnej
- Imię i nazwisko / nazwa, adres, telefon kontaktowy, e-mail
- Czy chcecie zaprezentować swój model biznesowy, swoje doświadczenia związane z produkcją, sprzedażą i promocją, w formie krótkiego wystąpienia podczas "Berry Fest 2024"?
- Czy znacie producentów, kooperatywę lub markę, które warto zaprosić by pokazały swoje doświadczenia? Mogą one dotyczyć alkoholi z innych owoców, w tym winiarstwa gronowego.
- Czy chcecie zaprezentować swój alkohol na przygotowanym przez organizatora stoisku - stół 2x1 m, miejsce na roll-up, tabliczka z nazwą?
- Czy chcecie zaprezentować swój alkohol na dedykowanym stoliku koktajlowym - wysokość 110 cm, średnica 60 cm, tabliczka z nazwą?
- Czy chcecie dostarczyć alkohol wskazując przeznaczenie dla np. partnerów, dziennikarzy, jurorów, do zaserwowania podczas uroczystej kolacji towarzyszącej wydarzeniu?
- Czy chcecie przenocować i wziąć udział w ww. kolacji? Jeśli tak to zapraszamy do zapoznania się z ofertą noclegu i kolacji. Niezbędna jest tu rezerwacja i opłacenie kosztów (liczba dostępnych miejsc noclegowych na dzień 5/08 wynosi: 55). Szczegóły i rezerwacja tutaj
Udział w konkursie „BerryFest 2024” jest bezpłatny dla wszystkich akredytowanych producentów, przedstawicieli HoReCa i mediów.
Wydarzenie jest dedykowane profesjonalistom. Nie jest otwarte dla publiczności.
Ilość i termin przyjmowania zgłoszeń
Rejestracja trwa. Zapraszamy do kontaktu i przesyłania zgłoszeń.
Przyjęte są wszystkie dotychczas wysłane zgłoszenia.
Przyjęte są wszystkie dotychczas wysłane zgłoszenia.
Zachęcamy do zgłoszenia wielu, ale gwarantujemy udział w konkursie 2 produktów zgłoszonych przez jedną firmę lub osobę. Ostateczną decyzję podejmą organizatorzy, po konsultacji z jury.
Lista produktów przyjętych do konkursu zostanie ogłoszona 22 września.
W razie pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt z Maciej Dolata, pod mailem Maciej.Dolata@inspiresb.com lub pod telefonem +48 501 865 755
W razie trudności z akredytacją prosimy o kontakt na adres Krajowego Związku Grup Producentów Owoców i Warzyw: Świętokrzyska 20 / lok. 321, 00-002 Warszawa, lub mailem: biuro@grupyogrodnicze.pl
Dołącz do Berry Fest jako dystrybutor lub restaurator
Przedstawicieli HoReCa, którzy chcą wziąć udział w wydarzeniu prosimy o akredytację pod adresem: BerryFest@inspiresb.com
Patronat medialny nad Berry Fest objęły czasopisma „Restauracja” i „Hotelarz”. Serdecznie zapraszamy na łamy i do kontaktu na żywo.
Jak dołączyć do Berry Fest jako dziennikarz?
Dziennikarzy i redakcje chętne by relacjonować wydarzenie prosimy o kontakt pod adresem: akredytacja@inspiresb.com
Kontakt: