Zapraszamy na uroczystą kolację inspirowaną owocami jagodowymi. Trzy daniowe menu przygotował Szef Kuchni restauracji Stara Wozownia i Pałacu Mała Wieś. Wśród jej gospodarzy laureaci Grand Prix BerryFest 2023 i 2024, redaktorzy magazynów Restauracja, Hotelarz i Jagodnik, partnerzy oraz jury w składzie Mikołaj Rey, Katarzyna Puk, Łukasz Klesyk, Zbigniew Kmieć.
Kolacja jest odpłatna i powiązana z noclegiem z 3 na 4/10 w Pałacu Mała Wieś. Dla uczestników i sympatyków Berry Fest przygotowano 2 pakiety cenowe:
Pakiet dla 1 osoby: pokój jednoosobowy ze śniadaniem i trzydaniowa kolacja inspirowaną owocami jagodowymi - cena 400 zł za pokój i 150 zł kolacja. W sumie 550 zł brutto, czyli 509,26 zł netto.
Pakiet dla 2 osób: pokój dwuosobowy ze śniadaniem i trzydaniowa kolacją inspirowaną owocami jagodowymi - cena 500 zł pokój + 150 zł kolacja dla 1 osoby - ten pakiet dla 2 osób kosztuje 800 zł brutto, czyli 740,70 zł netto. Koszt od osoby to ok. 370 zł netto.
Oferta jest bezzwrotna i wymaga 100% przedpłaty.
Gwarancja udziału
Ilość miejsc jest ograniczona. Na dzień 20/09 ilość wolnych pokoi w hotelu Pałac Mała Wieś wynosi tylko 7
Chętnym polecamy zarezerwować udział już dziś – zajmie to 3 minuty.
Jak kupić kolację z noclegiem – w specjalnej cenie?
- Wejść na stronę: Hotel pałacowy pod Warszawą - koło Grójca | Pałac Mała Wieś - https://palacmalawies.pl
- W „Rezerwuj online” wybrać daty 3-4.10.2023 i wybrać ilość osób (jedna lub dwie). Pojawi się wtedy informacja, że nasz termin jest niedostępny. Nie należy się tym przejmować. Na górze strony szukamy zakładki "Wpisz kod".
- Należy wejść w zakładkę „Wpisz kod” i wpisać kod: berryfest
- Dalej system pokieruje Państwa.
* * *
Berry Fest to Konkurs alkoholi z owoców jagodowych i wyjątkowe spotkanie osób, które na różnym poziomie i w różny sposób zaangażowane są w ich produkcję, sprzedaż i promocję.
Organizatorami projektu jest Krajowy Związek Grup Producentów Owoców i Warzyw oraz INSPIRE smarter branding. Partnerami medialnymi redakcje magazynów „Restauracja”, „Hotelarz” i „Jagodnik”. Wspólną misją jest promocja i połączenie jagodowych trunków z jedzeniem.
Kontakt: