Planowane prezentacje
- Kulisy Lata - Aneta Kulikowska +48 508 689 015 kulisylata@o2.pl (10:00)
- Ordowski - Monika Szewczyk-Ordowska +48 605 907 227 jacek@ordowski.pl (10:06)
- Jelly Janes / smakiaromat.com - Robert Nowakowscy +48 609 445 209 rnowakowski@mgs-retail.com (10:12)
- Dziki Owoc - Tomasz Duda +48 662 164 807 dzikiowocpl@gmail.com (10:18)
- BlueBetty - Natalia Wasiak +48 511 170 939 n.m.wasiak@gmail.com (10:24)
- Cud Malina Gospodarstwo Ekologiczne - Kazimierz i Iwona Cieślicka +48 504 295 250 iwa.cieslicka@gmail.com (10:30)
- Lioforte - Katarzyna Bochniak-Cybul +48 84 534 19 87 kalina@lioforte.pl (10:36)
Żeby się dobrze komunikować, trzeba po pierwsze wiedzieć, do kogo się mówi. Druga rzecz – jaki jest cel, a potem w jaki sposób to opowiedzieć, żeby to miało ręce i nogi. Nasza opowieść musi być zrozumiała, musi przekazywać wartość i w jakiś sposób, jeśli chcemy sprzedawać oczywiście, musi tego konsumenta skłaniać do akcji. I te trzy elementy one tworzą skuteczną komunikację
mówi Paweł Tkaczyk, paweltkaczyk.com
Oczekiwani goście
- Jagodowi przetwórcy (uczestnicy dwóch edycji projektu)
- Organizacje realizujące działania w ramach Funduszu Promocji Owoców i Warzyw
- Członkowie Komisji Zarządzającej Funduszu Promocji Owoców i Warzyw
- Przedstawiciele Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi
- Przedstawiciele Krajowego Ośrodka Wsparcia Rolnictwa
- Wiodące grupy i firmy sektora
- Przedstawiciele sieci detalicznych
- Przedstawiciele mediów branżowych i informacyjnych
Miejsce
Hotel Pałac Mała Wieś - palacmalawies.pl
Adres: Mała Wieś 40, 05-622 Belsk Duży
50 km od Warszawy / 50 min. jazdy.
Szkolenie prze.twórców
Więcej o projekcie w zakładce PRZETWORY
Program podniesienia kompetencji sprzedażowych Jagodowych Prze.twórców powstał w ramach realizacji przez Krajowy Związek Grup Producentów Owoców i Warzyw kampanii „Czas na polskie superowoce! Edycja III”.
Zadanie finansowane jest ze środków Funduszu Promocji Owoców i Warzyw.
#PołowaSukcesu #JagodowaSztafeta #PolskaSmakuje #KupujŚwiadomie