Po zakończeniu całodniowego wydarzenia odbędzie się uroczysta kolacja inspirowana owocami jagodowymi. Trzy daniowe menu przygotował Szef Kuchni restauracji Stara Wozownia i Pałacu Mała Wieś. Wśród jej gospodarzy laureaci Grand Prix BerryFest 2023, 2024 i 2025, partnerzy oraz jury w składzie Katarzyna Puk, Hieronim Błażejak, Łukasz Klesyk, Zbigniew Kmieć oraz Mikołaj Rey.
Planowane menu
Na przystawkę rillettes z indyka z wiśniówką i gorczycą, podany z konfiturą z minikiwi i dresingiem z jagody kamczackiej. Dalej konfitowana wieprzowina, purée z batata z rokitnikiem, brokuł bimi, jeżynowy sos demiglace. Na deser czekoladowa tarta z kremem gianduja z rokitnikiem i porzeczką czerwoną i bezą.
Kolacja jest odpłatna i powiązana z noclegiem z 3 na 4/10 w Pałacu Mała Wieś. Dla uczestników i sympatyków Berry Fest przygotowano 2 pakiety cenowe:
Pakiet dla 1 osoby: pokój jednoosobowy ze śniadaniem i trzydaniowa kolacja inspirowaną owocami jagodowymi - cena 600 zł brutto, czyli ok. 550 zł netto (tylko 46 zł drożej niż w ur.)
Pakiet dla 2 osób: pokój dwuosobowy ze śniadaniem i trzydaniowa kolacją inspirowaną owocami jagodowymi - cena 860 zł brutto, czyli ok. 795 zł netto. Koszt od osoby to ok. 395 zł netto. (45 zł drożej niż w ur.)
Oferta jest bezzwrotna i wymaga 100% przedpłaty.
Gwarancja udziału
Ilość miejsc jest ograniczona. Ilość wolnych pokoi widać pod poniższym linkiem.
Chętnym polecamy zarezerwować udział już dziś – zajmie to 3 minuty.
Jak kupić kolację z noclegiem – w specjalnej cenie?
- Wejść na stronę: Hotel pałacowy pod Warszawą - koło Grójca | Pałac Mała Wieś - https://booking.profitroom.com/pl/palacmalawies
- W „Rezerwuj online” pojawią się daty 3-4.10.2023 i opcje ilość osób (jedna lub dwie). Pojawi się również kod: berryfest
- Dalej system pokieruje Państwa. Do wyczerpania miejsc.
* * *
Berry Fest to konkurs alkoholi z owoców jagodowych i wyjątkowe spotkanie osób, które na różnym poziomie i w różny sposób zaangażowane są w ich produkcję, sprzedaż i promocję.
Organizatorami projektu jest Krajowy Związek Grup Producentów Owoców i Warzyw oraz INSPIRE smarter branding. Partnerami medialnymi redakcje magazynów Restauracja, Hotelarz, Jagodnik oraz KURIER365.pl, BiznesCiti oraz Kurier Warszawski (magazyn). Wspólną misją jest promocja i połączenie jagodowych trunków z jedzeniem.
Kontakt: