Spotkanie prasowe i prezentacja wyników „Narodowych badań konsumpcji warzyw i owoców”

Omówimy sposoby zwiększenia konsumpcji zidentyfikowane podczas realizacji jakościowych wywiadów etnograficznych. To była obserwacja, jak Polacy kupują warzywa, owoce i ich przetwory (gdzie dokonują zakupów, jak podejmują decyzje) i jak z nimi później postępują (w jakiej ...
Spotkanie prasowe 19/06

Zapraszamy na kulinarne otwarcie sezonu. Prezentacja smakowych walorów czerwonych superowoców - truskawek, malin i agrestu. Do plantacji do kuchni z Mikołajem Reyem. 
Spotkanie 9/06 zmiana terminu

Konferencja prasowa organizowana z udziałem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi, w której udział wezmą przedstawicie organizacji branżowych i plantatorzy owoców jagodowych, którzy współpracują w ramach kampanii „Czas na polskie superowoce!” - odbędzie się w późniejszym term...
Kompendium informacji o walorach superowoców

Linki do materiałów prasowych
Dieta w czasie COVID-19 i nowalijki - prezentacja online wyników „Narodowych badań konsumpcji warzyw i owoców”

Zmiany w diecie Polaków w czasie pandemii oraz percepcje nowalijek, jak w soczewce, odbijają żywieniowe trendy. Czy epidemia dała jakiś nowy impuls? Na ile to wydarzenie zmieniło naszą dietę? Z czego wynikają zmiany w zakupach w czasie epidemii? Na ile decydowała dostępn...
Zaproszenie na "Szkolenie prze.twórców"

W ramach kampanii „Czas na polskie superowoce!” zapraszamy na szkolenie dla przetwórców owoców jagodowych. Celem szkolenia jest poprawa kompetencji związanych z prezentacją swojej marki. Uczestnicy dowiedzą się jak sprawić by ktoś chciał kupić nasze produkty? Jak zostać ...
Kolejne podziękowania płyną z Bergamo i Turynu

Miło nam poinformować, że do Ambasady RP w Rzymie wpłynęły podziękowania ze strony dyrektora generalnego Urzędu ds. Ochrony Zdrowia w Bergamo oraz ze strony władz Turynu i kierownictwa szpitala Papa Giovanni XXIII w Turynie, do którego trafiły przetwory z polskich owoców...
Za co kochamy truskawki?

Truskawki to ulubiony owoc Polaków, najbardziej wyczekiwany owoc sezonowy i najbardziej zyskujący na popularności. Potwierdzają to wyniki „Narodowych badań konsumpcji warzyw i owoców” realizowanych przez Kantar. Ich jedzenie to wielka przyjemność i zastrzyk zdrowia dla c...
Ulubione warzywa i owoce Polaków - prezentacja online wyników „Narodowych badań konsumpcji warzyw i owoców”

U progu sezonu poznamy ulubione i najbardziej wyczekiwane warzywa i owoce. Zaprezentujemy szanse i bariery wzrostu sprzedaży, w tym nadzieje pokładane w sezonowości. Przed nami najlepszy czas na budowę odporności i korektę nawyków. Pytanie: jak go wykorzystamy? 
1 lipca - Dzień Owoców i Dzień Polskiej Borówki

Zapraszamy na wspólną konferencję prasową Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz Krajowego Związku Grup Producentów Owoców i Warzyw organizowaną z okazji święta owoców i rozpoczęcia sezonu zbiorów borówki. Łączymy wysiłki by pokazać świeże polskie superowoce i idee jagodo...
Spotkanie prasowe i prezentacja wyników „Narodowych badań konsumpcji warzyw i owoców”

Omówimy sposoby zwiększenia konsumpcji zidentyfikowane podczas realizacji jakościowych wywiadów etnograficznych. To była obserwacja, jak Polacy kupują warzywa, owoce i ich przetwory (gdzie dokonują zakupów, jak podejmują decyzje) i jak z nimi później postępują (w jakiej ...
Spotkanie prasowe 19/06

Zapraszamy na kulinarne otwarcie sezonu. Prezentacja smakowych walorów czerwonych superowoców - truskawek, malin i agrestu. Do plantacji do kuchni z Mikołajem Reyem. 
Spotkanie 9/06 zmiana terminu

Konferencja prasowa organizowana z udziałem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi, w której udział wezmą przedstawicie organizacji branżowych i plantatorzy owoców jagodowych, którzy współpracują w ramach kampanii „Czas na polskie superowoce!” - odbędzie się w późniejszym term...
Kompendium informacji o walorach superowoców

Linki do materiałów prasowych
Dieta w czasie COVID-19 i nowalijki - prezentacja online wyników „Narodowych badań konsumpcji warzyw i owoców”

Zmiany w diecie Polaków w czasie pandemii oraz percepcje nowalijek, jak w soczewce, odbijają żywieniowe trendy. Czy epidemia dała jakiś nowy impuls? Na ile to wydarzenie zmieniło naszą dietę? Z czego wynikają zmiany w zakupach w czasie epidemii? Na ile decydowała dostępn...
Zaproszenie na "Szkolenie prze.twórców"

W ramach kampanii „Czas na polskie superowoce!” zapraszamy na szkolenie dla przetwórców owoców jagodowych. Celem szkolenia jest poprawa kompetencji związanych z prezentacją swojej marki. Uczestnicy dowiedzą się jak sprawić by ktoś chciał kupić nasze produkty? Jak zostać ...
Kolejne podziękowania płyną z Bergamo i Turynu

Miło nam poinformować, że do Ambasady RP w Rzymie wpłynęły podziękowania ze strony dyrektora generalnego Urzędu ds. Ochrony Zdrowia w Bergamo oraz ze strony władz Turynu i kierownictwa szpitala Papa Giovanni XXIII w Turynie, do którego trafiły przetwory z polskich owoców...
Za co kochamy truskawki?

Truskawki to ulubiony owoc Polaków, najbardziej wyczekiwany owoc sezonowy i najbardziej zyskujący na popularności. Potwierdzają to wyniki „Narodowych badań konsumpcji warzyw i owoców” realizowanych przez Kantar. Ich jedzenie to wielka przyjemność i zastrzyk zdrowia dla c...
Ulubione warzywa i owoce Polaków - prezentacja online wyników „Narodowych badań konsumpcji warzyw i owoców”

U progu sezonu poznamy ulubione i najbardziej wyczekiwane warzywa i owoce. Zaprezentujemy szanse i bariery wzrostu sprzedaży, w tym nadzieje pokładane w sezonowości. Przed nami najlepszy czas na budowę odporności i korektę nawyków. Pytanie: jak go wykorzystamy? 
1
2
3
4